Kul Kop Klinci - Club A

#kulkopklinci - Osvojite produženi vikend za celu porodicu!

Dragi roditelji vodimo vas na Kopaonik. I to ne samo vas, već celu vašu porodicu. Smeši vam se produženi vikend sa klincima na najpopularnijoj planini u Srbiji!

Osvojite paket od 4 noćenja za celu porodicu + polupansion, spa & wellness, igraonica za decu, besplatan WiFi u Hotelu Club A koji se nalazi u samom centru skijalista na Kopaoniku.

Evo o čemu se radi. Znamo da svi imate fotke i snimke vaših klinaca na snegu. Tražimo zabavne zimske fotografije ili video snimke kul klinaca na skijama, bordu, sankama ili možda na klisku? Fotku / video možete poslati u inbox naše Facebook / Instagram stranice ili jednostavno postavite na svoj FB ili IG profil uz tag #kulkopklinci i #hotelcluba, ukoliko ovako postavljete sadržaj obavezno tagujte Hotel Club A.

U nastavku slede detaljna pravila nagradnog konkursa, molimo vas da ih pročitate pažljivo.

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA “KUL KOP KLINCI”

Šta je nagrada?

Produženi vikend za celu porodicu u Hotelu Club A Kopaonik u periodu po dogovoru sa hotelom a u skladu sa dostupnosti kapaciteta istog.
Nagrada uključuje sledeće:

- Četiri noćenja za celu porodicu (roditelji i deca)
- Polupansion na bazi bogatog švedskog stola
- Spa & wellness
- Igraonica za decu - Besplatan wifi


Šta je potrebno da uradite? Traže se zabavne zimske fotke ili video snimke vaših kul klinaca na skijama, bordu, sankama ili možda na klisku?
Fotku / video možete poslati u inbox naše Facebook / Instagram stranice ili jednostavno postavite na svoj FB ili IG profil uz tag #kulkopklinci i #hotelcluba, ukoliko ovako postavljete sadržaj obavezno tagujte Hotel Club A. Rok za slanje foto / video sadržaja je od 10.12.2019. do 15.12.2019. godine.

Dalji tok nagradnog konkursa.

Sve fotografije, video snimke, GIF-ove ili Boomerange koje budemo primili postavićemo u specijalan “Kul Kop Klinci” album na našoj Facebook stranici 16.12.2019 u podne. Nakon toga sledi glasanje od 16. do 21. decembra u podne.

Posetioci stranice moći će da glasaju za najbolju fotku / video iz albuma putem “reakcije” na fotografiju koju žele da podrže. Fotka ili video sa sa najviše "reakcija" osvaja nagradu - Produženi vikend za celu porodicu u Hotelu Club A. * Pod "reakcijom" mislimo da like, love, haha, wow, angry i sad reakcije. Total od svih reakcija se računa kao svi glasovi na postavljenu fotku u albumu. Komentari na celokupan album koji sadrže imena i brojeve kandidata neće biti uvaženi.

Ovo je takođe bitno!

Jedna osoba može učestvovati samo sa jednom fotografijom / video sadržajem. U nagradnu igru ulazi fotografija / video koja je prva poslata, a svaka sledeća na kojoj je ista osoba, neće biti prihvaćena. Korišćenje aplikacija za automatsko sakupljanje lajkova strogo je zabranjeno, a svako kod koga naš tim primeti korišćenje sličnih aplikacija, trajno će biti isključen iz ove, ali i iz svake naredne nagradne igre i biće blokiran na našim profilima.

Srećno! Cuteness overload može da počne!