Spa & Wellness - Club A

Spa & Wellness

Regenerišite svoje telo i duh

Club A gostima nudi najbolji spa i wellness dozivljaj. Savršen ambijent gde gosti mogu da se opuste posle napornog dana na ski stazi ili da iz toplog đakuzija gledaju kroz prozor kako sneg veje prepuštajući se blagostanju i udobnosti. Spa sadrži salon za masažu, zatvoreni bazen, saunu, đakuzi i mnogo drugih sadržaja.

Za goste hotela pristup bazenu je besplatan, a za posetioce koji nisu gosti hotela, cena dnevnog korišćenja bazena i saune iznosi 25 eura u dinarskoj protivvrednosti.
Radno vreme spa centra je od 11:00 do 21:00.

Spa Tretmani

Antistres Masaža sa ginko biloba maskom

Antistres Masaža

Antistres tretman masaže i maske kreirane po posebnoj formuli za područja oko očiju. Tretman se bazira na visoko koncentrovanim ekstraktima ginko bilobe koja podstiče i pojačava mikrocirkulaciju što se direktno održava na smanjenje kesica ispod očiju i tamnih kolutova (podočnjaka).

Trajanje tretmana 60 minuta. Cena 4.500 RSD

Relax Masaža

Relax Masaža

Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem porotoka energije, postiže opuštanje organizma. Njen cilj je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom.

Trajanje tretmana je 25 ili 50 minuta.
Cene su 3.000 RSD i 4.000 RSD

Spa Masaža leđa i pakovanje aromatičnim blatom

Spa Masaža leđa i pakovanje aromatičnim blatom

Anti stres tremtan za leđa je tretman sa aromatičnom blatom koje stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i oslobađa leđa od bola. Tretman utiče na opuštanje tela i ima izražen anti stres efekat. Tretman pomaže kod povreda, reumatskih problema, bolova u mišićima i relaskira nakon dugog sedenja na radonm mestu.

Trajanje tretmana je 45 minuta. Cena 4.000 RSD

Masaža lica

Masaža lica

Tretman ima i Anti Ageing učinak, jer oslobađajući mišiće napetosti, umanjuje stvaranje bora i poboljšava funkciju mišića, a može uticati i na balansiranje vlažnosti u koži, što pomaže kod smanjenja kožnih nečistoća i nesavršenosti.

Trajanje tretmana 25 minuta. Cena 3.000 RSD

Express tretman lica

Express tretman lica

Express tretman lica bori se protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, opuštenu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu.

Trajanje tretmana je 30 minuta. Cena 3.500 RSD

Tretman sa vitaminskim koncentratom

Tretman sa vitaminskim koncentratom

Vitaminski tretman spada u grupu nezaobilaznih tretmana. Ovim tretmanom neutrališu se slobodni radikali i podmlađuje koža. Predstavlja ultimativni tretman protiv starenja kože, slobodnih radikala i pigmentacije kože.

Trajanje tretmana je 40 minuta. Cena 4.500 RSD

Spa Pedikir

Spa Pedikir

Pedikir podrazumeva osnovnu negu stopala, kojima treba da se posveti posebna pažnja. Pravilno isecanje noktiju, uklanjanje zanoktica, uklanjanje zadebljanja na vašoj koži predstavljau osnovu estetskog pedikira

Cena 3.500 RSD

Spa Manikir

Spa Manikir

Spa manikir će omoguciti da povratite elastičnost i hidrantnost kože ruku i noktiju. Razlika između estetskog manikira i spa manikira je u tome što kod spa tretmana dobijate kompletnu negu ruku i noktiju: turpijanje, oblikovanje i poliranje noktiju, piling, masku, opuštajuće masaže zglobova i prstiju kojima utrljavamo hranljive kreme sa raznim dodacima vitamina, ulje za negu zanoktica kao i parafinsko pakovanje ruku.

Cena 3.500 RSD

Sauna

Sauna će Vas opustiti i relaksirati, nakon aktivnog dana skijanja, ili nakon celodnevnog planinarenja i osvajanja vrhova Kopaonika. Dok se vaši mišići duboko opuštaju, Osetićete kako opuštenost i smirenost prevladava Vama.

Korišćenje saune je besplatno za goste hotela, a za posetioce koji nisu gosti hotela, cena dnevnog korišćenja bazena i saune iznosi 25 eura u dinarskoj protivvrednosti.